top of page

TARIEVEN

De kosten van de behandelsessie zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat u nodig heeft. 

 

Intake: 

De kosten van een intake bedragen €45,-. Tijdens de intake krijgt u alle informatie omtrent onze behandelmethode en wordt er bepaald of de MBST behandeling raadzaam is voor u. Om een zo goed mogelijke prognose te geven over het resultaat van onze behandeling moeten we soms beeldmateriaal laten (her-)beoordelen door een radioloog of orthopeed. Deze kosten zijn inbegrepen bij de intake. 

3 behandelingen              

Refreshment na 1 jaar

5 behandelingen 

Refreshment na 2 jaar

€550,-

€835,-

7 behandelingen              

na 1 jaar

9 behandelingen 

na 2 jaar

€1.169,-

€1.494,-

Behandelsessie

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aandoening en het doel van de behandeling. Bij artrose komt het aantal in de meeste gevallen neer op 7 behandelingen. Het refreshment traject bestaat uit 3 of 5 behandelingen.

Vergoedingen

Tot op heden zijn de behandelingen niet opgenomen in het ziektekosten pakket en worden deze niet vergoed door de zorgverzekeraar.

In sommige gevallen zijn de kosten voor onze behandelmethode wel als zorgkosten bij de belastingdienst aftrekbaar. Voor meer informatie hierover zie: https://www.belastingdienst.nl

Daarnaast zien in de praktijk dat werkgevers, werknemersverzekeringen, rechtsbijstand en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen welwillend kunnen zijn voor het vergoeden van een behandeling.

Nabehandeling

Voor het beste lange termijn resultaat is met name het traject van nabehandeling van groot belang. Als de kwaliteit van het kraakbeen eenmaal verbeterd is, is het uiteraard belangrijk deze kwaliteit zo lang mogelijk optimaal te houden. Dit kan door een gespecificeerd bewegingsprogramma te volgen. Dit bewegingsprogramma kan bestaan uit oefentherapie of bijvoorbeeld zwemtherapie.  Belangrijk is dat u tijdens dit bewegingsprogramma goede begeleiding krijgt van een fysiotherapeut. Wij zullen u een advies op maat geven over welke therapievorm voor u het beste zal zijn.  

Dit na-behandeltraject zal dan ook onder de fysiotherapie vallen wat betekent dat het, wanneer u hiervoor aanvullend verzekerd bent, vergoed zal worden.

Teruggebeld worden?

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Laat uw telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page