Tarieven van het Artrose Centrum Nederland.

De kosten van de behandelsessie zijn afhankelijk van het aantal behandelingen.

Intake:

De kosten van een intake bedragen €45,-. Tijdens de intake krijgt u alle informatie omtrent onze behandelmethode en wordt er bepaald of u in aanmerking komt voor de behandeling. Om een zo goed mogelijke prognose te geven over het resultaat van onze behandeling moeten we soms beeldmateriaal laten (her-)beoordelen door een radioloog of orthopeed. Deze kosten zijn inbegrepen bij de intake.

Behandelsessie:

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aandoening en het doel van de behandeling. Bij artrose komt het aantal in de meeste gevallen neer op 7 behandelingen. Het refreshment traject bestaat uit 5 behandelingen.

5 behandelingen €835,- (refreshment)

7 behandelingen €1169,-

9 behandelingen €1494,-

Zorgverzekeraar:

De MBST® behandelingen zijn tot op heden nog niet opgenomen in het ziektekosten pakket en worden dus niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Dit zeggen onze klanten


”Voorheen had ik bij de mist geringste beweging van mijn vinger meteen pijn wat nu helemaal weg is”

Dit zeggen onze klanten


”De behandeling heeft een zeer positieve werking gehad bij mij, ik ben erg blij dat ik het gedaan heb en ik ben erg tevreden over het resultaat.”

Dit zeggen onze klanten


”Dankzij jullie behandeling is mijn pijn een stuk verminderd. Ik kan mijn nek weer zonder de schurende pijn draaien en ik kan weer autorijden zonder de volgende dag met pijn thuis te zitten.”

Dit zeggen onze klanten


”In mijn handen merk ik verbetering, vooraf kon ik iemand bijna geen hand geven. Dat gaat nog steeds niet altijd helemaal pijnvrij maar ik ga in ieder geval niet meer door de grond.”

Dit zeggen onze klanten


”Een maand na de behandeling waren mijn knieën zo goed als pijnvrij. Mijn handen duurde iets langer, maar ook daar kan ik weer alles mee.”

Dit zeggen onze klanten


”Ik heb heus nog wel eens last van mijn heup maar zeker niet zoals voorheen. Het bepaald in ieder geval niet meer mijn stemming en dat is echt een verademing.”

Dit zeggen onze klanten


”Ik heb minder druk en pijn in mijn linker knie. De rechter knie, welke op de nominatie staat voor een operatie, blijft stabiel.”

Dit zeggen onze klanten


”Ik ben zeer te spreken over de behandeling die ik heb ondergaan. Ik kan met gemak mijn eigen veters weer strikken en ik kan zelfs redelijk zware boodschappen tillen.”

Dit zeggen onze klanten


”Ik loop graag hard maar door de artrose in mijn knieën werd ik hier in beperkt. Nu 6 maanden na de behandeling kan ik weer 10 km vrijwel pijnvrij hardlopen op rustig tempo.”

Dit zeggen onze klanten


”Al met al tot nu toe dus tevreden, hoewel ik nog hoop op verdere vermindering van mijn pijnklachten bij hurken.”

Dit zeggen onze klanten


”Mijn ringen die ik niet meer om kon, passen nu weer en ik kan nog steeds een vuist maken wat ook eerst niet meer kon.”

Dit zeggen onze klanten


”Ik ervaar het geheel als een wonder en zou het iedereen aanraden mits je ervoor in aanmerking komt”

tail