Behandelresultaten
Deze innovatieve therapie zorgt in verreweg de meeste gevallen voor significante pijnvermindering en verbeterde beweeglijkheid, oftewel verbetering van kwaliteit van leven!

De resultaten van deze succesvolle behandeling van patiënten varieert van vermindering van pijn tot aan volledig verdwijnen van de pijn. Uit zowel wetenschappelijk onderzoek als uit onze eigen resultaten is gebleken dat de kans op succes middels deze behandeling groter dan 80% is. In een klein aantal van de gevallen zal er helemaal geen resultaat zijn, we hebben geen 100% succesgarantie.

PSK= pijnscore bij specifieke handelingen (lopend van 0-10)
VAS= gemiddelde pijnscore gedurende een dag (lopend van 0-10)

Duur van het effect
Doordat de cellen tijd nodig hebben om te groeien zal het effect van de behandeling niet altijd direct na de behandeling merkbaar zijn. Het kan 4 weken tot soms zelfs maanden duren voordat het resultaat merkbaar is.

Het degeneratieproces wordt niet gestopt, we kunnen artrose niet genezen. De kwaliteit van het kraakbeen wordt weer geoptimaliseerd. Hoe lang het effect zal duren is afhankelijk van genetische factoren en van de belasting van de behandelde gewrichten na afloop van de behandeling. Mensen kunnen wel 4-6 jaar lang profijt ondervinden van de behandeling.

Zonder risico’s
De MBST®-therapie is non-invasief. Dit betekent dat middels deze behandelmethode het lichaam niet wordt binnengedrongen door een voorwerp maar dat er van buitenaf gewerkt wordt. De behandeling veroorzaakt geen bijwerkingen en er zijn geen risico’s aan verbonden. De MBST® apparaten zijn gepatenteerd en als medische apparatuur goedgekeurd. Dit garandeert optimale kwaliteit en het hoogst mogelijke niveau van veiligheid voor de patiënt!

De behandeling middels MBST heeft effect op alle aandoeningen die een degeneratief karakter hebben. Behalve artrose kan de behandeling met de MBST ook een positief effect hebben op de volgende aandoeningen;

  • sportblessures
  • bandletsel
  • stress fracturen
  • M. Osgood  Schlatter
  • epicondylitis (tennis-/golferselleboog)
  • achillespees ontstekingen