MedTec Medizintechnik voor de derde keer bekroond als TOP 100 Top-Innovator

TOP 100 TOP-INNOVATOR

MedTec Medizintechnik GmbH blijft de titelhouder en zal voor de derde keer worden beloond met het TOP 100-keurmerk tijd. Dit is een buitengewone prestatie. Na de toekenning in 2014 en 2016 heeft het in Wetzlar gevestigde bedrijf wist de jury wederom te overtuigen met zijn innovaties. Sales & Marketing Director Guido Finkes en Marketing & Persadviseur Caroline Ebinger ontving de felbegeerde onderscheiding uit handen van Ranga Yogeshwar.


Lees verder

Impact van magnetische resonantie therapie

MBST STUDIES

De prevalentie van spinale symptomen in westerse geïndustrialiseerde landen loopt op tot 80%. Rugpijn staat op de tweede plaats van de meest voorkomende redenen om medisch advies in te winnen. De resulterende financiële last voor de gezondheidszorgsysteem is evenredig met de subjectief ervaren pijn. Het doel van de huidige studie was om bepalen of het gebruik van magnetische resonantietherapie de duur van het ziekteverzuim bij patiënten verandert met discogene radiculopathie.


Lees verder

Analyse van het langdurige effect van de mbst-therapie op Gonartrose

MBST ANALYSE

According to estimations of the Robert Koch Institute and the Statistisches Bundesamt [German Federal Statistics to 20th citizen aged between 50 changes to the joint cartilage and the associated typical arthrosis related pain, whereby the osteoarthritisincidence increases annually by 1 to 2% from the 40th year (1)


Lees verder

Functionele verbetering van artrose van het vingergewricht met therapeutisch gebruik van nucleaire magnetische resonantie

TIJDSCHRIFT VOOR ORTHOPADIE

De belangrijkste symptomen van artrose van de vinger zijn: gevoelens van spanning en stijfheid in de vroege stadia, pijn bij het belasten van de gewrichten, toename van pijn als het koud weer is en nat, zwellingen en rood worden van de gewrichten, beperking van beweging, spierspanning door gebruik van compenserende verlichting houdingen, functieverlies.


Lees verder

Het aanhoudende effect van magnetische resonantietherapie bij artrose wordt aangetoond door gegevens van meer dan 4.500 patiënten

ONDERZOEK

De degeneratieve gewrichtsaandoening artrose behoort onder meer tot de progressieve vergrijzende bevolking is een van de meest voorkomende behandelingsproblemen. De doelen van de behandeling van artrose zijn pijnstilling en preventie van de Verlies van functie. Pijn bij artrose, vooral onder stress, roept je op verminderde activiteit en beperkte mobiliteit.


Lees verder

MBST nucleaire magnetische resonantietherapie bij gonartrose – effect op lange termijn

UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES AACHEN

De langetermijneffecten van mbst (Multi Bio Signal Technology) nucleaire magnetische resonantietherapie op artrose van de knie werden bestudeerd met behulp van een vragenlijst van patiënten na de behandeling.


Lees verder

Diensten

MBST
Medisch zwemmen
Fysiotherapie

Over ons

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Contact

Zijlweg 9-11, 2013 DA Haarlem
023 542 6111
info@artrosecentrum-nederland.nl

Openingstijden

Maandag:     08:00 – 18:00 uur
Dinsdag:       08:00  – 18:00 uur
Woensdag:   08:00 – 18:00 uur
Donderdag:  08:00 – 18:00 uur
Vrijdag:          08:00 – 18:00 uur
Zaterdag:      09:00 – 14:00 uur
Zondag:        Gesloten