De behandeling

Tijdens een intakegesprek wordt aan de hand van uw symptomen en aanvullend beeldmateriaal vastgesteld of u in aanmerking komt voor de MBST therapie. Ook zal uw behandelaar vastellen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit is afhankelijk van de aandoening en het doel van de behandeling. De behandelingen moeten zoveel mogelijk op opeenvolgende dagen plaatsvinden. 

De behandelingen duren elk een uur waarbij u ontspannen kunt liggen of zitten. In tegenstelling tot de gesloten systemen van bijvoorbeeld MRI apparaat, zijn de MBST apparaten open systemen. 

De behandeling in 3 stappen

Stap 1:

Een intakegesprek van 45 minuten. Aan de hand van uw symptomen kunnen we vastellen of u in aanmerking komt.

Stap 2:

De behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aandoening en het behandeldoel.

Stap 3:

De nabehandeling. Als de kwaliteit van het kraakbeen eenmaal verbeterd is, is het uiteraard belangrijk deze kwaliteit zo lang mogelijk optimaal te houden.

MBST als dé pijnloze behandeling tegen degeneratieve en orthopedische aandoeningen

MBST, dat staat voor Molekulare Biophysikalische Stimulation Therapie (Moleculaire Biofysische Stimulatie Therapie) is dé pijnloze behandeling met therapeutische werking op specifieke degeneratieve aandoeningen. Denk aan artrose (gewrichtsslijtage, kraakbeendegeneratie), osteoporose (bontontkalking) en overige orthopedische aandoeningen, zoals spierscheuringen, sportblessures en wervelgerelateerde rugklachten. MBST verbetert de kraakbeenlaag, verhoogt de botdichtheid en herstelt het spierweefsel, werkt pijnverlagend en levert via een doelgerichte aanpak zonder bijwerkingen een grote bijdrage aan een algehele betere kwaliteit van leven.

Diensten

MBST
Medisch zwemmen
Fysiotherapie

Over ons

Algemene voorwaarden
Privacy Policy

Contact

Zijlweg 9-11, 2013 DA Haarlem
023 542 6111
info@artrosecentrum-nederland.nl

Openingstijden

Maandag:     08:00 – 18:00
Dinsdag:       08:00  – 18:00
Woensdag:   08:00 – 18:00
Donderdag:  08:00 – 18:00
Vrijdag:          08:00 – 18:00
Zaterdag:      09:00 – 15:00
Zondag:        Gesloten